ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά τις αγορές/παραγγελίες του. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα προστατεύονται από συστήματα ασφαλείας, τα οποία διασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια κάθε συναλλαγής.

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας παρέχονται αναλυτικές οδηγίες σε κάθε βήμα της συναλλαγής μέχρι την ολοκλήρωσή της, τις οποίες οφείλει ο χρήστης να ακολουθήσει. Ενδεικτικά, ζητείται από τον χρήστη να συμπληρώσει τη φόρμα της παραγγελίας εισάγοντας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέγει να πληρώσει το προϊόν με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να είναι παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας και να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, δεν επιτρέπεται να παραλάβει την παραγγελία τρίτο πρόσωπο με την επίδειξη της πιστωτικής κάρτας, με την οποία επιθυμεί να πληρώσει αντί για τον χρήστη που έκανε την παραγγελία.

Τέλος, εάν η παραγγελία πραγματοποιείται με τα στοιχεία εταιρίας και για λογαριασμό της, η πιστωτική κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να ανήκει στην εταιρία και να φέρει τα στοιχεία της.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να προεξοφλήσει την παραγγελία του με κατάθεση του χρηματικού ποσού που της αντιστοιχεί σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί η Εταιρία. Ειδικότερα, οι λογαριασμοί που διαθέτουμε είναι οι ακόλουθοι:

Α) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ :

IBAN : GR0701103030000030300608012

ΟΝΟΜΑ : ΤΣΟΥΤΣΙΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Στη συνέχεια, ο αγοραστής πρέπει να αποστείλει το αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής στο μέιλ της Εταιρίας ([email protected]), αναγράφοντας στο μήνυμα τα στοιχεία της παραγγελίας, προκειμένου να γίνει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια η αντιστοίχιση και ευθύς μετά από αυτή η Εταιρία αναλαμβάνει να προχωρήσει τη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας ξεκινά ευθύς μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του σχεδίου που επέλεξε ο αγοραστής. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι κάθε παραγγελία είναι μοναδική, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει τον χρόνο ολοκλήρωσης και παράδοσης της παραγγελίας. Γενικά οι παραγγελίες μεσω του website μας προσπαθούμε να αποσταλούν απο 5 έως 14 μερες στην μεταφορική εταιρία /  courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΝΙΖΩΝ

Για να ολοκληρωθεί μία κορνίζα χρειάζονται 10 εργάσιμες ημέρες και επιπλέον 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για την αποστολή της. Ωστόσο, ο χρόνος ενδέχεται να παραταθεί ανάλογα με το είδος της κορνίζας και την ποσότητα που επιλέγει ο πελάτης, καθώς η κάθε κορνίζα κόβεται σύμφωνα με την  εκαστοτε παραγγελία. Επομένως, συνολικά απαιτούνται τουλάχιστον από 5 έως 15 εργάσιμες ημέρες μέχρι την παραλαβή της παραγγελίας.

Κάθε κορνίζα τοποθετείται σε ειδικό κουτί μεταφοράς με τα απαραίτητα μέσα και επίπεδα προστασίας, ώστε να μεταφερθεί και να παραδοθεί με ασφάλεια.

            Επισημαίνεται ότι ο χρόνος που αναγράφεται παραπάνω για κάθε είδος παραγγελίας είναι ενδεικτικός και σε καμία περίπτωση η Εταιρία δεν εγγυάται ότι η παραγγελία θα παραληφθεί εντός της προθεσμίας που αναφέρεται. Αυτό συμβαίνει διότι η κάθε παραγγελία είναι μοναδική και γίνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

            Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να έχετε την παραγγελία σας στον κατάλληλο για εσάς χρόνο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα :  6980170870

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρία συνεργάζεται κυρίως με την μεταφορική Εταιρία ΕΛΤΑ Courier.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Το κόστος μεταφοράς/αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος των προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Α).       ΠΙΝΑΚΕΣ – ΑΦΙΣΕΣ

Ενδέχεται να διαπιστώσετε διαφορά του χρώματος ενός πίνακα σε σχέση με αυτό που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις και στην ανάλυση της οθόνης που διαθέτετε.

Στην περίπτωση αυτή δεν παρέχεται δυνατότητα ανάκλησης ή ακύρωσης της παραγγελίας παρά μόνο εάν η ανάκληση ή ακύρωση αφορά ελάττωμα του προϊόντος, όπως κακή κατάστασή του ή φθορά του ή αποστολή εσφαλμένου προϊόντος (διαφορετικό σχέδιο από αυτό που επελέγη με την παραγγελία).

Επιπλέον, δεν παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής του προϊόντος εάν η διαφορά των χρωμάτων ή των διαστάσεων ή του σχεδίου είναι πολύ μικρή, ήτοι λιγότερη από 12%.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, η Εταιρία παρακρατεί κατ’ αποκοπή το ποσό των 10 ΕΥΡΩ, ως διοικητική επιβάρυνση, για  να καλύψει προμήθειες που κατέβαλε η Εταιρία σε συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην ολοκλήρωση της παραγγελίας (λ.χ: προμήθειες Τραπεζών, κ.ά).

 

 

 

 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όταν ο πελάτης ολοκληρώσει και εξοφλήσει την παραγγελία του  με ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα ή PayPal, η συναλλαγή θεωρείται τετελεσμένη και δε δύναται να ακυρωθεί.

Ωστόσο, η δυνατότητα ακύρωσης παρέχεται μόνο στην περίπτωση που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει την παραγωγή της παραγγελίας. Για να γίνει δεκτή, όμως, απαιτείται προηγούμενη επιβεβαίωση εκ μέρους της Εταιρίας προς τον πελάτη ότι δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή του προϊόντος, μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. Στη συνέχεια η Εταιρία επιστρέφει το ποσό που έχει ήδη καταβληθεί μετά την παρακράτηση του ποσού των 10 ΕΥΡΩ ως επιβάρυνση, προκειμένου να καλυφθούν  προμήθειες που κατέλαβε η Εταιρία σε τρίτους (παρόχους υπηρεσιών, προμήθειες Τραπεζών κλπ) που εμπλέκονται στη συναλλαγή και τη διαδικασία της προετοιμασίας της παραγγελίας.

Β).       ΚΟΡΝΙΖΕΣ  ΚΑΙ ΤΕΛΑΡΑ ΜΕ ΜΟΥΣΑΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Οι κορνίζες και τα τελάρα ζωγραφικής είναι διαθέσιμα σε βέργες τριών μέτρων και με κάθε παραγγελία κόβονται στις διαστάσεις που απαιτούνται για το προϊόν που έχει παραγγελθεί. Το χρώμα της κορνίζας – όπως αναφέρεται και ανωτέρω – ενδέχεται να διαφέρει από αυτό που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα του καταστήματος  λόγω των ρυθμίσεων της οθόνης και της φυσικότητας και ιδαιτερότητας του εκαστοτε ξύλου.

Στην περίπτωση αυτή δεν παρέχεται δυνατότητα ανάκλησης ή ακύρωσης της παραγγελίας παρά μόνο εάν η ανάκληση ή ακύρωση αφορά ελάττωμα του προϊόντος, όπως κακή κατάστασή του ή φθορά του ή αποστολή εσφαλμένου προϊόντος (διαφορετικό σχέδιο από αυτό που επελέγη με την παραγγελία).

Επιπλέον, δεν παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής του προϊόντος εάν η διαφορά των χρωμάτων ή των διαστάσεων ή του σχεδίου είναι πολύ μικρή, ήτοι λιγότερη από 12%.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, η Εταιρία παρακρατεί κατ’ αποκοπή  κατ’ αποκοπή το ποσό των 10 ΕΥΡΩ, ως διοικητική επιβάρυνση, για  να καλύψει προμήθειες που κατέβαλε η Εταιρία σε συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην ολοκλήρωση της παραγγελίας (λ.χ: προμήθειες Τραπεζών, κ.ά).

Γ).       ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Το χρώμα του πασπαρτού που επιλέγει ο πελάτης ενδέχεται να διαφέρει από αυτό που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Αυτό οφείλεται στην ρυθμίσεις και την ανάλυση της οθόνης του εκάστοτε πελάτη.

 Στην περίπτωση αυτή δεν παρέχεται δυνατότητα ανάκλησης ή ακύρωσης της παραγγελίας παρά μόνο εάν η ανάκληση ή ακύρωση αφορά ελάττωμα του προϊόντος, όπως κακή κατάστασή του ή φθορά του ή αποστολή εσφαλμένου προϊόντος (διαφορετικό σχέδιο από αυτό που επελέγη με την παραγγελία).

Επιπλέον, δεν παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής του προϊόντος εάν η διαφορά των χρωμάτων ή των διαστάσεων ή του σχεδίου είναι πολύ μικρή, ήτοι λιγότερη από 10%.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, η Εταιρία παρακρατεί κατ’ αποκοπή  κατ’ αποκοπή το ποσό των 10 ΕΥΡΩ, ως διοικητική επιβάρυνση, για  να καλύψει προμήθειες που κατέβαλε η Εταιρία σε συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην ολοκλήρωση της παραγγελίας (λ.χ: κόστος αντικαταβολής, προμήθειες Τραπεζών, κ.ά).